Orkade inte..

Ni får ursäkta för att det blir kass uppdatering idag men jag orkar verkligen inte fixa tidsinställda nu.. måste sova om jag ska orka hela dagen imorgon!
Men snart är det helg och det betyder att jag är ledig ohc förhoppningsvis har mer tid! :D

Balklänning

Eftersom jag nu ska gå ur nian i år är det ju även en bal som ska ske! Ska bli super kul.. men så är det ju de här med vad man ska ha på sig :o har verkligen ingen aning.. svart,vit,rosa,lång,kort,uringade,söt,tuff osv osv.. åhh får verkligen ångest! Har sett en del söta men tror nästan de är lite för mkt. Påminner om bröllopsklänningar..
men igår hitta jag även denna, tycker den var super söt! :D men vet fortfarande om den är passande för bal eller rätt färg.. Fanns på Nelly för 1249 kronor :)

Ska fixas

Ändrade om lite med designen som ni säkert sätt!? :D men har fortfarande inte gjort någon header. Dels för att jag har stor bildbrist och sen måste jag komma på hur den ska se ut såklart. Men ska göra en så fort som möjligt! Ska även se om jag ska ändra den gråa färgen eller inte, kankse blir lite tråkigt.. men ändå gillar jag det ;s haha, beslutsångest!
jaja, nu ska jag snart nana! Kommer bli en lååång dag för min del. Först skola som vanligt, slutar tio över tre. Då är det bara att springa hem och äta något innan jag ska tillbaka till skolan igen. Vår klass ska nämligen ha föräldrar middag och då börjar förbredelserna klockan 4.. som ni då kankse förstår kommer jag inte kunna uppdatera förrens sent på kvällen, men kommer göra några tidsinställda! :)

Uppdatering!

Hej! eller har inga läsare här.. haha fail!
men iaf så hade jag tänkt att börja skriva lite smått här igen då jag vill ha någonstans att skriva av mig :) Så nu kommer det uppdateras med mycket tankar jag har, men även lite snygga grjer tips osv.. men inte jätte mkt! sen lite om min lilla ponny! :D
See yaaa!
naaawi, söt ponni!♥