bloggar på..

http://sjoisbisam.blogg.se/ min och malins blogg igen. Så där uppdaterar båda nu :) Kommer ha kvar bloggen men det blir en liten paus då jag inte har någon inspiration alls till den...
Men läs våran i stället!! :D:D
Malin & Jag

sjuk...

Har varit hemma idag, mår inte alls bra :( får se hur det blir imorgon...
Var iaf i stallet förut, fixa hos bissie och syster red en stund på banan :) Nu ska jag snart försöka äta lite sen ta en varm go dusch!
Hoppas ni haft en bättre dag än mig och en bra lucia.

Dag 04- Det här åt jag idag

haha, okej tror inte ni bryr er direkt? Idag har jag ätit lite frukost och ris med kyckling;) haha intressant va?
Har inte alls mått bra idag, jätte ont i huvudet,halsen och öronen. Har typ tappat rösten också... :( Har därför inte orkat eller hunnit uppdatera. Julshowen gick bra förresten, dock vann vi tyvärr inte men det skulle blivit lika.. men ingen big deal lixom ;) nu ska jag snart duscha innan jag ska göra klart mitt no prov!
just nu, sliteeen...

Dag 03- Mina föräldrar

haha okej? vad ska man säga om detta då :P Mina föräldrar är jätte snäll all the time! Skulle aldrig kunna klara mig utan dom och deras hjälp, dom finns alltid och hjälper till. Pappa kör så gott som alltid till stallet och hämtar, mamma tar in och utsläpp för det mesta och mockar oså när hon kan för att underlätta för mig! Jag älskar dom helt enkelt!(L)
Bror, mamma och pappa♥

julmys

Nu är jag hemma och har ätit. Träningen gick bra och det känns bra inför imorgon :)
Nu ska jag ta en dusch sen blir det att göra årets pepparkakshus och lite annat julpyssel, mysigt! :D:D Måste även plugga idag, men tar faktiskt det sist idag eftersom jag pluggat HELA veckan!!

godmorgon

Hoppas ni sovit gott! Jag har faktiskt redan hunnit städa mitt rum, ätit frukost, bytt om, fixat mitt hår :D känns riktigt skönt, älskar att gå upp tidigt och sedan ha en hel dag framför mig i stället för en halv typ ;)
jaja, ska vara i stallet elva till tre idaag.. rätt segt eftersom jag inte ska rida älsklingen men ska ändå fixa hos henne oså. Plus att det är träning inför imorgon :) Kommer alltså inte kunna skriva förrens i eftermiddag men det får bli sååååå :P
Här är några av bilderna från igår;

Hemma och trött

Var super mysigt på liseberg idaag, bäääst!(L) Är jätte trött nu har pluggat varje dag i veckan oså så ska snart lägga mig. Ska även upp tidigt imon då det är träning inför julshowen på söndag... är inte taggad kan jag säga!! hoppas det ändras till imon. Bilderna från lisse kommer även då :)

freeedag!

åhh vad skönt! Äntligen fredag :D:D NU har jag fixat mig oså, ska ta bussen halv fyra så drar jag och malin til liseberg! ska bli jätte mysigt(L) Tar med kameran så bilder kommer efteråt! :)
Uppdateringen kommer vara dålig, kankse mobilbloggar men skriver så fort jag kan när jag är hemma sen. Hoppas ni får en bra fredag!
Bättre outfit bilder kommer(tror jag)

Dag 02- Min första kärlek

hmm, aa vad ska man säga? tror det var 2008 på vintern. Tänker inte gå in på några direkta detaljer oså, så vad mer ska man säga? ;) Det var underbart i början, första månaden sen blev det knas och gick fram och tillbaka tills i våras. Nu är det över mellan oss :) hahah, hoppas det blir bra så. Nu måste jag plugga lite till!

plugg plugg och mera plugg!

Mitt liv består just nu av plugg därför kommer jag inte kunna uppdatera idag, kommer bara lägga upp dag 02 också.. blir bättre imorgon, eller nee ska till liseberg då men skriver innan  :D
Nu måste jag plugga!

Dag 01- Tio saker du inte visste om mig

1. Jag är ganska blyg av mig..
2. Jag älskar hästar!
3. Malin Nylund är min bästa vän♥
4. Jag gillar vintern minst lika mycket som sommaren.
5. Jag hatar såna här grejer och tester -.-
6. Jag älskar att shoppa!
7. Jag HATAR chips!
8. Jag använder aldrig masscara.
9. Jag tycker inte om min klass...
10. Jag är glad att detta är över nu :D

massa att göra

Hinner inte det här egentligen men aa gör det ändå ;)
Måste plugga hela kvällen idag igen, plus duscha,välja kläder osv osv osv... Har ett jätte jobbigt religion prov på fredag som jag måste klara! Därför måste jag sluta babbla nu och hoppa in i duschen, hörs!

rubrik?

Är hemma från skolan nu. Engelska provet gick bra tror jaaag :) ska snart äta sen blir det stallet och träffa den lilla ponnyn! saknar henne efter bara en daaag :(

utbränd

Av skolan!! har pluggat sjukt mycket nu och har minst lika mycket kvar -.- Kommer få sitta till typ tolv inatt annars hinner jag inte, måste till stallet oså också. Massa att göra i helgen också! men vi hörs imorgon nån gång, ska till stallet så kommer skriva på kvällen antagligen :)

bra grej

Eftersom jag ofta inte har något att skriva om tänkte jag börja med denna; :D
Dag 01 - Tio saker du inte visste om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 - mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 -  Min första kyss
Dag 07 - Min bästavän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - musik
Dag 10 - något jag är stolt över
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Mina vänner
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min dag
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - om jag vann en miljon skulle jag...
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Film
Dag 30 - om mig

Dag 01 är imorgon så fortsätter det så i 30 dagar :)

Dagens


Mysigt!

Är hemma från skolan nu och eftersom min kamera låg i väskan passade jag på att ta lite bilder :) Älskar snön, särskilt nu när det inte är kallt typ. Jag har en mysig väg hem från skolan genom en skog typ så nu på vintern är det helt underbart, kolla på bilderna bara :D
jaja, nu är det underbara över och jag måste råååå plugga tyvärr...  Outfit kommer i alla fall senare!
haha bjuder, inget smink och helt ofixad ;o

skolan!

Sitter i skolan nu och har no -.- slutar iaf snart coh då är det idrott. Efter skolan blir det bara massa plugg, engelska prov imorgon oså. Vet inte varför jag skriver detta.. helt cp :S jaja, hejdå!

natti natti

Nu ska jag ta och lägga mig. Fick inte sådär jätte mycket plugg gjort men det blir mer imorgon då jag inte ska till stallet. Ska även försöka komma ihåg att lägga upp outfiten dååå ;)
vi hörs imorgon i alla fall!





svar på kommentarer

Tänkte bara svara lite snabbt på två kommentarer. Försätt fråga saker och kommentera förresten, bara kul :D
Svar: Jag ska försöka så gott jag kan men har inte alltid tid tyvärr.. men ska verkligen försöka. TACK!



Svar: Jag har varit och kollat på en del men inte riktigt bestämt mig än, men berättar när jag vet :)

ridit :)

Heeej! Idag har jag ridit, var ett tag sen nu så det var skojigt! Skritta bara på banan men det gick super. Hon skötte sig jätte bra och var super fin emellan åt :D(L)
Nu ska jag snart duscha sen blir det att plugga resten av kvällen, till tio typ alltså.. men det är dom två sista proven.. kom på att vi har ett nästa vecka också, eller aa hemprov;) men sen är det iaf jullov!!
Vi hörs!



haha Sammys lilla söta mulle :D

trött..

Nu sitter jag äntligen ner. Har varit igång hela denna helgen verkligen! Men det är skönt det också ibland. :) Nu ska jag iaf snart sova, börjar nio imorgon så det är helt okeeej. Sen blir det stallet, får se om jag kanske skrittar lite på banan eftersom att min syster ändå ska rida. Men vi hörs när vi hörs, massa i skolan nu innan betygen sätts.  Nu ska jag sluta babbla och sova!

ingen tid!

Hej! Har verkligen varit dålig på att blogga men denna helgen har jag haft fullt upp! Kommer ha det idag också men sen ska det bli bättre igen :) Nu ska jag snart äta lite sen blir det stallet, blir en snabbis idag för sen ska jag iväg på någon träff typ:P haha, kommer iaf inte hinna skriva förrens ikväll. Då blir det förresten mys med familjen och godis! hoppas ni haft en bra helg iaf så ser vi när vi hörs igen...

kom hem nuuuu

Har varit borta sen sex, och innan dess stallet. har inte haft någon tid att sitta vid datan därför har jag inte skrivit. men det får bli så denna helgen, har mkt att göra imorgon igen. Nu ska jag iaf sova sen är det utsläpp imorgon :)

helgen!

Detta är lite grejer jag ska försöka hinna med denna helgen;
  • Väljer ut bilder som ska framkallas sedan!
  • Fixa i stallet, insläpp(idag)
  • plugga!!
  • Skriva önskelista till mamma/pappa, mormor/morfar och farmor
  • städa rummet!
Tror det var allt, ska verkligen försöka hinna allt men får se hur mkt jag hinner ;)

Mer snöööööö

Godmorgon! Idag vakna jag av att det snöa ännu mer :D jätte mysigt! Om jag har tid idag ska jag försöka foto lite, hur fint som helst ute! iaf, snart ska jag äta frukost sen är det möte i stallet klockan elva. Skriver inte innan det(kanske tidsinställt) så vi hörs senare idaaaag :)

HEEEEELG

Hej bloggen! Varit i stallet hela eftermiddagen, mocka oså och borsta hon! :) Sen red även min syster en stund på banan och då kolla jag på. Nu väntar jag på duschen sen ska vi köpa godis och bara dega framför tven:D Måste även skicka in mina powerpoint's ikväll, får inte glömma! Men vi hörs när vi är hemma från kiosken ;)
syster och samurai

skolan

Sitter i skolan nu, har studietid, deeeeg :D slutar ett idag:D:D outfit kommer när jag är hemma sen. puss
haha en bild från skolan förra året ;)

lite tid över

Godmorgon! Hade lite tid över så skriver ett litet inlägg ;) Börjar halv nio idag så ska snart gå. Tre lektioner idaaag, as gött! Men jag skriver när jag är hemma igen :D
hehe, onödigt inlägg men aja ;p




Bild från igåååår

godnatt

Nu tänkte jag lägga mig, är jätte trött och ska upp tidigt imorgon. Kanske måste duscha på morgonen oså... jaja, imorgon ska jag till stallet igen, mys! saknar min lilla bebis! (L)
jaja, nu babblar jag bara,

kläder

Kolla runt på lite kläder, hitta några grejer som hade suttit fint nu till vintern. Ett litet smakprov :)

Mobilblogg: sitter och dricker lite varmt ...

dsc01962 (MMS)

Mobilblogg: sitter och dricker lite varmt te framför tven nu:-D mysigt! Puss


FÄRDIG!

Nu är jag klar med matten, gick toppen! (y) nu måste jag göra lite hemkunskap, två powerpoints ska vara inne imorgon. . . jaja, får se om jag kanske gör klart dom på studietiden imorgon, är sjukt trött.
Men vi hörs senare!
en liten gammal bild för att fylla ut inlägget. . .  ;)

tips!

Detta är ett litet tidsinställt inlägg eftersom jag fortfarande pluggar. Blir ett litet tips :)
Denna fondationen har jag, och jag rent ut sagt älskar den! Den passar huden perfekt, kladdar inte och sitter hela dagen. Den är inte dyr heller, kan inte priset men vet att jag inte köpte den för mer än 200 kr! Så leter du fondation så är detta ett tips från min sida.


just nu...

Har satt på mig min mysdress och väntar på morfar. (: Han ska hjälpa mig med lite matte! Skriver när vi är klara, kanske kommer tidsinställt. puss så länge

Fixat!

Bloggen är fixad nu, blev ganska nöjd faktiskt ;) med tanke på att jag suger på detta iaf :) haha, ändrade lite färger,headern och textsnitt, aa ni ser:) Om inte tryck F5!
Nu luktar det mat,så tror det är dags att jag går ner och äter innan jag ska ta tag i skolan igen, puss!




nya headern!

homeeeee

Slutade halv fyra idaaag, riktigt segt men nu är jag iaf hemma :D Hade bildredovisning idag, gick nog bra:)
Nu ska jag iaf inte göra något specielt, deeeega bara innan jag ska plugga sista för den här veckan... Ska försöka fixa bloggen också, men har typ inga bilder. Får se när det blir, ni lär ju märka iaf ;)
dagens outfit kommer strax!

1 december

HEEEEEEEEJ :D Ber om ursäkt ännu en gång angående uppdateringen! ska inte hända igen :) Nu har jag iaf ätit lite, ska duscha nu sen plugga massa religion. Ridningen gick förövrigt bra idag, var mörkt och kallt men det var mysigt ändå :D Inte så roliga inlägg men det kommer mer imorgon och helgen, håll ut!!!
nu MÅSTE jag duscha!   PUSS




Mobilblogg: har inte hunnit skriva idag, f...

dsc01959 (MMS)

Mobilblogg: har inte hunnit skriva idag, förlåt. Ska iaf åka från stallet snart, äta duscha och plugga sen... Blir inte så Mkt uppdatering idag Men bättre imon:) puss